Tips voor de verzorging van uw handen en nagels.

Om optimaal van uw (kunst) nagels te kunnen genieten, hier een aantal adviezen en richtlijnen:

*Met kunstnagels is belangrijk om ze de eerste keer niet te lang te laten zetten. Doordat u de lengte niet gewend bent kunt u ze anders gemakkelijk stoten.

*Wilt u zelf uw nagels inkorten, doe dit dan altijd met een fijne vijl. Door knippen kunnen de nagels in gaan scheuren of afbrokkelen.

*Bij de kunstnagels krijgt u na verloop van tijd een uitgroei bij de nagelriemen. Dit kunt u voorzichtig gladvijlen met een hele fijne vijl. Let wel op dat u de natuurlijke nagel niet raakt!

*Gebruik bij het doen van huishoudelijke klussen, zoals afwassen en tuinieren, altijd handschoenen.

*Ga niet peuteren aan de kunstnagel, ook niet als deze gedeeltelijk los zit. Hierdoor vergroot u de kans op scheuren en loslaten en op die manier kan de natuurlijke nagel beschadigen.

*Het vuil onder de nagel kan gemakkelijk verwijderd worden met een nagelborsteltje of bokkenpootje. Ga NOOIT met een scherp voorwerp onder de nagel.

*Bij het lakken van de nagel is het aan te raden eerst een basecoat te gebruiken. Hierdoor hecht de nagellak beter en trekt de kleur niet in uw natuurlijke- of kunstnagel.

*Een topcoat over de nagellak zorgt voor een mooie glans en zorgt er tevens voor dat uw nagellak minder snel beschadigt.

*Gebruik voor het verwijderen van nagellak een remover zonder aceton.

*Verzorg uw nagels 2 maal per dag met nagelriemolie. Dit voedt en versterkt de natuurlijke nagel en biedt optimale bescherming aan eventueel de kunstnagel.

*Draag bij het gebruik van chemische stoffen ALTIJD handschoenen. Chemische stoffen bevatten vaak oplosmiddelen die de nagels aantasten.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht