BEHANDELINGEN

ACRYLNAGELS

GELNAGELS

NAILART

SHELLAC™

ACRYLNAGELS

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen acrylnagels of gelnagels een uitkomst zijn.

Bij acrylnagels wordt er door middel van acrylpoeder en liquid een nagel gemaakt op de natuurlijke nagelplaat. Ik doe dit door middel van het plaatsen van sjablonen. De nagels harden uit aan de lucht. Het voordeel is dat de nagels in 1 keer allemaal gelijk op de gewenste lengte zijn. De nagels worden in de gewenste vorm gevijld en voorzien van een kleurtje of UV gel topcoat. Ook is het mogelijk de nagels met een French manicure (witte rand) te laten zetten. Dit is mogelijk in verschillende kleurtinten, van opvallend wit tot heel naturel. Een hele andere mogelijkheid is de nagels te laten versieren met nail art. Op de website of in de studio heb ik hiervan verschillende voorbeelden, maar u kunt ook zelf een idee aandragen.

De keuze tussen acryl- of gelnagels is afhankelijk van de structuur van de natuurlijke nagels. In overleg wordt gekeken welke kunstnagelbehandeling het beste bij u aansluit. Acrylnagels zijn harder dan gelnagels en dan ook uitermate geschikt voor mensen met zachte nagels of die nagels bijten. Bij nagelbijten kan er gekozen worden gewoon een set acrylnagels te laten zetten, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor het nagelbijt arrangement. Dit is aan te raden bij mensen die ernstig last hebben van nagelbijten.

Door het groeien van de nagels krijgt u een uitgroei bij de nagelriemen. Om de nagels mooi en sterk te houden dient u iedere 3 à 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van u nagels. Tevens raad ik u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met een voedende nagelriemolie. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de acrylnagel. Bij een goede verzorging van de nagels wordt er normaal gesproken maar 1 keer een nieuwe set gezet. Tijdens alle volgende behandelingen gaat het om nabehandelingen.

Ik werk uitsluitend met hypoallergene acrylproducten van CND. Wereldwijd hét merk op het gebied van nagelstyling.

GELNAGELS

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen acrylnagels of gelnagels een uitkomst zijn.

Bij gelnagels maak ik gebruik van Brisa gel van CND. Een plakkerige vloeibare substantie op de natuurlijke nagel aangebracht. Hiermee wordt een gelnagel gemaakt. Deze moet uitharden in een UV lamp. Evenals bij acrylnagels is het voordeel is dat de nagels in 1 keer allemaal gelijk op de gewenste lengte zijn en worden vervolgens in de gewenste vorm gevijld. Het resultaat is zeer dunne, natuurlijk uitziende nagels. U kunt met gelnagels ook de style kiezen die helemaal bij u past. Van een klassieke French manicure, tot zeer opvallende looks.

De keuze tussen acryl- of gelnagels is afhankelijk van de structuur van de natuurlijke nagels. Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels en dan ook uitermate geschikt voor mensen met harde nagels van zichzelf. Er wordt in overleg gekeken welk systeem er het beste bij u past.

Door het groeien van de nagels krijgt u een uitgroei bij de nagelriemen. Om de nagels mooi en sterk te houden dient u iedere 3 à 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van u nagels. Tevens raad ik u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met een voedende nagelriemolie. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de gelnagel. Bij een goede verzorging van de nagels wordt er normaal gesproken maar 1 keer een nieuwe set gezet. Tijdens alle volgende behandelingen gaat het om nabehandelingen.

Ik werk uitsluitend met Brisa gelproducten van CND. Wereldwijd hèt merk op het gebied van nagelstyling. De Brisa gel is hypoallergeen en is vrij van acrylaten, gluteraldehyde en formaldehyde.

NAIL ART

Helemaal van dit moment is uw nagels te laten versieren met nailart. Dit kan geheel naar eigen smaak, van een opvallend design tot een subtiele print. Er zijn verschillende technieken die hiervoor gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er met een penseel streepjes, bloemetjes of andere figuurtjes aangebracht worden, maar ook kan er gebruik worden gemaakt van Konad stempeltechnieken. Tevens zijn er in mijn studio verschillende steentjes en glitters aanwezig die in het design verwerkt kunnen worden. Op de site staan verschillende voorbeelden, maar in mijn studio zijn nog meer mogelijkheden die u kunt bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf een idee aandragen. Wat is er nou leuker dan het design van uw nagels aan te passen aan bijvoorbeeld de kleur of print van uw jurk voor een feest!

Het versieren van de nagels met nailart is niet alleen mogelijk op de kunstnagels, maar kan ook worden toegepast op natuurlijke nagels. Als hierbij als basis Shellac wordt gebruikt heeft u een langdurig resultaat. Tevens is het mogelijk dit toe te passen op teennagels.

Ik werk uitsluitend met Brisa gelproducten van CND. Wereldwijd hèt merk op het gebied van nagelstyling. De Brisa gel is hypoallergeen en is vrij van acrylaten, gluteraldehyde en formaldehyde.

SHELLAC™

Wat is Shellac™?

Shellac™ is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac™ is een Power Polish, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa™ UV-gel en nagellak zorgt er voor dat Shellac™ gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels blijft geven.

Professioneel product

Shellac™ is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling. De behandeling van Shellac™ is volledig “vijlloos” en hierdoor totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Minimaal 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven!

Shellac™ verwijderen

Shellac™ is heel eenvoudig binnen 8 minuten te verwijderen met de Shellac™ Remover Wraps en de Shellac™ Nourishing Remover. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats en de Nourishing remover verzorgt de nagels tijdens het afweken! Niet vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

Shellac™ en nailart

Ook is het mogelijk uw nagels te voorzien van Shellac™ met nailart. Ideaal voor een langdurig resultaat. Vraag in mijn studio naar de mogelijkheden.

KEUZE UIT ALLE BESTAANDE SHELLAC™ KLEUREN!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht